top of page

Bel ons team van ervaren technicus voor een snelle reactie en 7 dagen per week en 24 uur per dag, weekend en feestdagen inbegrepen!

SOS (bon).png

De rol van de loodgieter

De sanitairinstallateur is een gekwalificeerde bouwvakker gespecialiseerd in de installatie, reparatie, aansluiting en onderhoud van water- en gasleidingen en sanitaire installaties (kranen, boilers, baden, ...).

 

Het behandelt ook verwarmingsinstallaties en zinkwerken. Tijdens een nieuwe installatie werkt hij op basis van plannen die de architect heeft opgesteld om de leidingsnetwerken op te stellen en te implementeren, terwijl hij controleert of alles voldoet aan de normen en veiligheidsvoorschriften.

 

Na het bestuderen van de locatie van de apparaten en het schema van de leidingen, volgt de loodgieter de route van de pijpen langs de wanden en vloeren. Hij boort de gaten die nodig zijn voor het leggen van de pijpen en realiseert vervolgens de leidingen door de buizen in de gewenste afmetingen te snijden, hij last ze vast of verbindt ze met een apparaat.

 

Als de installatie is voltooid is, controleert deze vakman of het systeem goed werkt. In het bijzonder controleert hij de dichtheid en isolatie. Als alles naar behoren werkt, kan hij de installatie van sanitaire apparaten (wastafel, gootsteen, bad, ...) en verwarmingsapparatuur (ketels, radiatoren) voltooien, elektrische aansluitingen maken, afstellen en in bedrijf stellen.

 

De loodgieter is ook verantwoordelijk voor het onderhoud van al deze installaties. In geval van een probleem voert hij de probleemoplossing en reparatie uit van defecte apparaten of installaties.

 

De loodgieter heeft ook een adviserende rol. Hij moet zijn klanten kunnen informeren en adviseren over de meest geschikte keuzes voor hun sanitaire installatie op basis van hun gebruik. Het kan faciliteiten indienen in overeenstemming met het concept van duurzame ontwikkeling.

Onze hoofdactiviteiten?

Verstopte gootsteen, lekkende kraan, boiler defect? Iedereen heeft op elk moment een loodgieter nodig. De loodgieter / verwarmingstechnicus is belast met de installatie of reparatie van water- en gasleidingen en installeert en repareert ook sanitair en verzorgt verwarmingsinstallaties. Alvorens in actie te komen, begint onze loodgieter met het bestuderen van de route van de leidingen (water, gas, evacuaties).

 

Vervolgens wordt hij, dringend, afhankelijk van het type gevraagde interventie, ertoe gebracht verschillende taken uit te voeren:

  • Snijden, lassen en pijpen leggen.

  • Aansluiting van kranen en apparaten (sanitair, verwarming, wasmachine, etc.).

  • Controleren van correcte werking van de installatie (dichtheid, isolatie, conformiteit, enz.).

  • Elektrische aansluitingen, afstellingen en inbedrijfstelling.

  • Onderhoud, probleemoplossing en reparatie van de installatie.

  • Installatie van ventilatie- of airconditioningsapparatuur.

  • Optioneel: domotica, bestrating, installatie van meubels, schoorsteenreinigin

 

Waarom kiezen voor MMX-Press?

Een beroep doen op onze diensten is de garantie om zaken te doen met een serieus, professioneel en eerlijk sanitairbedrijf. Als u contact met ons opneemt, verzekeren wij u ook :

 

Veelzijdigheid : of het nu gaat om een ​​last-minute ontstopping, een complete renovatie van uw badkamer of de reparatie van een afvoerpijp, wij verzekeren u van een onberispelijke kwaliteit van de dienstverlening.

 

Efficiëntie : met een gedegen ervaring van de handel en een moderne en efficiënte uitrusting, grijpen we in met de grootste reactiviteit voor een onmiddellijk resultaat.

 

Beschikbaarheid : volledig toegewijd aan uw tevredenheid, bieden wij onze diensten loodgieterij 24/7 in ganse Benelux.

 

Transparantie : wij garanderen prijsopgaven zonder verborgen kosten! We zorgen er met name voor dat uw problemen en behoeften worden gediagnosticeerd om u een schatting te kunnen bieden voor de eerlijkste prijs.

 

Mobiliteit : Of u nu in Aarlen bent, Diekirch in Namen, in het centrum van Brussel of in een omliggende stad, wij gaan uw probleem van wateroverlast oplossen of uw loodgieterswerk renoveren. urgence

We repareren alle waterlekken 

Een lekkende kraan, een kapote pijp, een verstopte pijp binnen of buiten uw huis. Geen probleem: we werken dag en nacht aan waterlekken. Bel ons en een van onze technici zal snel ingrijpen - Onze service 24h / 24 & 7d / 7.

SOS (bon).png
MMX intervention LOGO (bon).png
bottom of page