top of page
SOS (bon).png
Pijp schoonmaak
PLOMBIER-DEBOUCHAGE-JETTE1.jpg

Het reinigen en onderhouden van de leidingen garandeert een goede doorstroming van afvalwater en regenwater en zorgt voor de continuïteit van de evacuatievoorzieningen, maar ook om de schade door verstopping of overlopen te beperken. Het reinigingsmechanisme wordt gebruikt om geaccumuleerd afval op de wanden (tandsteen, zand, vet, modder ...) los te maken voordat ze de leidingen volledig verstoppen.

 

De leidingen kunnen verstopt raken. De snelheid van de waterstroom vertraagt. Dit versterkt de aanslag, wat hen nog meer tegenhoudt.

 

Om te voorkomen dat de leidingen verstopt raken, moeten ze meestal worden gereinigd en onderhouden; preventie voorkomt complicaties en noodinterventies van uw evacuatievoorzieningen.

 

Het reinigen van de leidingen is onderdeel van het onderhoud van een septische put of een put voor alle waterputten, zoals het ledigen van de septic tank en het onderhoud van de pompen en filters.

 

0490111490

Ontstopping van de buizen
fotolia-71706770-l.jpg

Wanneer het water met moeite in je gootsteen, je douche of je toilet stroomt, is het dat de leidingen verstopt zijn.

 

In geval van verstopte leidingen, bel onze diensten dringend om voor uw probleem te zorgen zonder uw leidingen te beschadigen.

 

Ons bedrijf biedt de expertise van een lokale loodgieter, gespecialiseerd in het ledigen van septic tank-noodsituaties, om snel voor uw huis te zorgen.

 

Of het nu gaat om een ​​noodsituatie van verstopte leidingen, slechte geuren of eenvoudig onderhoud, onze loodgieter komt bij u thuis.

 

Als u een vraag heeft over het onderhoud van uw septic tank, vraag het dan aan een van onze loodgieters. Urgence

0490111490

SOS (bon).png

Bel ons team van ervaren technicus voor een snelle reactie en 7 dagen per week en 24 uur per dag, weekend en feestdagen inbegrepen!

MMX intervention LOGO (bon).png
bottom of page