top of page
SOS (bon).png
Deuropening en depannage 
c9814f056e_129552_serrure-cle-cassee.jpg

U maakt zich zorgen omdat u een probleem met een kapotte deur of een kapotte slotcilinder hebt ?

 

U bent de sleutels van uw huis kwijt en weet niet hoe u in uw thuis moet komen ? Bel ons gewoon voor noodhulp bij uw

huis. Onze ervaring met het oplossen van sloten problemen is een van de belangrijke elementen voor het openen van deuren en voor het zo snel mogelijk oplossen van problemen.

 

Hiervoor is het noodzakelijk om de slotenmaker het soort probleem uit te leggen !

 

Als uw deur wordt dichtgeslagen maar niet vergrendeld, kan hij deze openen zonder de loop te verwisselen.

 

Als uw deur is vergrendeld, zal de opening van uw deur technischer zijn, met geavanceerde apparatuur, afhankelijk van het type deur en vergrendeling.

0490111490

Slot verandering
teaserbox_9408481.jpg

Als het slot voor uw huis moet vervangen, biedt onze professional vergrendelingen en sluitingen voor elk budget en voor elk niveau van beveiliging.

 

Van de 3-puntssluiting tot het 7-punts slot werken we met alle soorten merken zoals FICHET, VACHETTE, ISEO, YALE, MATTURA, ABUS, LITO, BRICARD of JPM.

 

We grijpen onmiddellijk in voor alle noodreparatiewerkzaamheden 7/7 en 24/24, of het nu gaat om verlies of diefstal van sleutels, een inbraak, een kapotte sleutel in het slot of andere problemen waarvoor tussenkomst van een slotenmaker, u bent op de juiste plek !

 

We komen ook tussenbeide voor alle onderhoudsreparaties, of het nu gaat om een ​​slotvervanging, een deurslot, uw sloten, uw beveiligingssysteem, uw automatische garagedeur, uw toegangscontrole.

 

De tussenkomst van een slotenmaker is in deze drie gevallen noodzakelijk : de installatie van een nieuw slot, een reparatie en een versterking van de beveiliging.

 

Een van onze slotenmakers kan tussenbeide komen in elk type woning.

 

Slamming deuropening, opening van deur waarvan de sleutel in het slot is gebroken, opening van meerpunt sloten, verlies van uw sleutels, of vergeten, vandalisme...

0490111490

SOS (bon).png
De verschillende soorten sloten
arton91770.png

Of het nu gaat om het slot van uw deur, uw garage, brievenbus, uw auto, uw meubels, ...

 

Op de markt vindt u een sleutelvergrendeling, een kaartvergrendeling, een codeslot, een biometrisch slot. Het sleutelslot blijft het meest voorkomende slot voor auto's en motorfietsen.

 

Voor deuren wordt het kaartsysteem het meest gebruikt. Het codeslot is speciaal bedoeld voor kisten.

 

De knowhow van vele jaren stelt ons in staat om uw situaties te ontgrendelen in geval van nood !

 

Bel ons en beschrijf uw verzoek, de plaats van interventie en we kunnen uw verzoek duidelijk beantwoorden en u dringend een professional sturen. Onze slotenmakers bieden een supersnelle 24-uurs, 7-daagse, weekenden en feestdagendienst.

0490111490

Deur dicht :

en uw sleutel hangt binnenkant 

ouvrir-une-serrure-cass-e-06-25-46-70-89

Je ging naar buiten en je deur sloeg dicht ? Zijn uw sleutels in uw appartement of huis en kunt u niet naar binnen ?

 

Zekeringdeuren worden steeds meer gebruikt om een ​​betere veiligheid te garanderen.

 

Dus, met dit deurmodel, of het slot nu gesloten is of niet, is de sleutel nodig om de deur te openen.

 

De eerste reflex om met ontoereikend materiaal te proberen de deur te forceren, zal niet lukken omdat dit soort deurmodel een speciale veiligheid slot heeft en zal de schade en reparatiekosten verhogen.

 

Als je geen dubbel hebt ? Het is tijd om een ​​slotenmaker te bellen. Daarom zijn onze slotenmakers bij MMX-Press elke dag van de week en het weekend beschikbaar, en vooral 24 uur per dag.

 

Of u nu in deze situatie geraakt om 7 uur, 18 uur of zelfs 2 uur, ons slotenmakers-team zal binnen het uur snel  bj u huis staan.

0490111490

SOS (bon).png

Verlies of diefstal van uw sleutels, U hebt een deuropening nodig

1491989489324.jpg

Zodra u naar huis gaat, realiseert u da u uw sleutels niet langer in u tas hebt ? Deur is op slot en u kunt niet terug naar uw woning ?

 

Geen paniek, de oplossing is om een ​​slotenmaker te bellen voor een snelle en dringende interventie om uw deur te openen.

 

Als u elders geen sleutelduplicatie hebt, forceer dan uw deur niet, dan riskeert u uw slot te beschadigen.

 

Onze MMX-Press slotenmakers zorgen er met hun ervaring voor dat u uw slot niet beschadigt wordt wanneer ze uw deur openen.

 

Uitgerust met een high-end apparatuur, zal de interventie niet lang duren en zal effectief zijn.

049011149

Slot geforceerd of te oud? Een slotenmaker die je redt !

cambriolage-porte.jpg

U slot werkt niet meer ? De sleutel past niet meer in u slot ? Het is hetzelfde slot dat is beschadigd en er kan hier een verklaring voor zijn. U slot is misschien te oud en versleten, daarom past u sleutel niet meer.

 

Optie 2, uw slot kan geforceerd zijn na een poging tot inbraak. Als gevolg hiervan past uw sleutel niet goed in uw slot en kunt u uw deur niet openen.

 

Als één van deze twee situaties u overkomt, slechts één oplossing : bel een van onze MMX-Press slotenmakers. MMX-Press heeft in dienst een team van verantwoordelijke slotenmakers die alle soorten deuren kunnen openen en alle soorten sloten kunnen repareren.

 

Bovendien repareert MMX-Press elke dag van de week, dag en nacht, de noodsituatie wordt ondersteund door onze services.

0490111490

MMX intervention LOGO (bon).png
bottom of page